Wie zijn wij


Anita Hoogendoorn (rechts) en  Marjolijn Stapel.

Als verloskundigen sinds 1988 ( nu niet meer praktiserend) richten zij zich met SubSense vanaf 2014 op aanstaande moeders en hun partners. Zij laten zien dat het vrouwelijk lichaam over geweldige eigenschappen beschikt om een natuurlijke geboorte te volbrengen. Zij zijn lid van de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen en hebben jarenlange ervaring in de huispraktijk met thuisgeboortes en als klinisch verloskundige in een (academisch) ziekenhuis.

In november 2014 volgden zij de HypnoBirthing opleiding, de methode van Marie Mongan. In december 2015 zijn Anita en Marjolijn officieel toegetreden tot de National Guild of Hypnotists. Dit betekent dat zij gecertificeerd hypnotherapeuten zijn.

Daarnaast bieden zij met SubSense de module ‘Bringing Baby Home’ als een van de eersten in Nederland aan. Met deze voorlichting en praktische handvatten kunnen ouders een stress-vrije gezinsuitbreiding realiseren.

Een belangrijk onderdeel van de SubSense filosofie is dat de methode nooit strijdig mag zijn met de medische begeleiding. De cursus van SubSense ligt in het verlengde van de verloskundige zorg in Nederland.