De Combi Cursus


In deze tijd van het ‘nieuwe normaal’ hebben we gezocht naar een alternatief voor onze groeps cursus. We hebben de volledige cursus online gezet. De cursisten die deze gevolgd hebben, zijn erg enthousiast over de volledigheid van de cursus en de manier van het aanbod van onze online versie. Echter uit de reacties blijkt ook dat veel mensen contact met ons willen hebben om specifieke vragen persoonlijk te kunnen stellen.

We
We hebben de oplossing gevonden!

De Combi Cursus:

Deze cursus is de volledige online cursus met één privé sessie van 2,5 uur in Bilthoven inclusief het ontspanningspakket en e-Book. Deze combinatie met een waarde van €307,- bieden we aan voor €275,- incl BTW.

Het is de bedoeling dat je de online modules tot en met les 3, zelf met z’n tweetjes thuis, bekijkt en dan een sessie van 2,5 uur privé met één van ons in Bilthoven hebt. Zodoende is er alle tijd om vragen te stellen waarna je thuis dan weer les 4 online volgt. Samen met alle ontspanningsoefeningen en ons e-book ben je dan echt goed voorbereid op je aanstaande bevalling!

Ja, ik wil de Combi Cursus inclusief ontspannings pakket voor €275,-