De Combi Cursus


In deze tijd van het ‘nieuwe normaal’ hebben we gezocht naar een alternatief voor onze groeps cursus. We hebben de volledige cursus online gezet. De cursisten die deze gevolgd hebben, zijn erg enthousiast over de volledigheid van de cursus en de manier van het aanbod van onze online versie. Echter uit de reacties blijkt ook dat veel mensen contact met ons willen hebben om specifieke vragen persoonlijk te kunnen stellen.

We
We hebben de oplossing gevonden!

De Combi Cursus:

Deze cursus is de volledige online cursus met een live sessie met Anita of Marjolijn in Bilthoven inclusief het ontspanningspakket en e-Book. Deze combinatie met een waarde van €307,- bieden we aan voor €275,- incl BTW.

Het is de bedoeling dat je de online modules tot en met les 3, zelf met z’n tweetjes thuis, bekijkt en dan een sessie van 2 uur in kleine groepjes met één van ons in Bilthoven hebt. Zodoende is er alle tijd om vragen te stellen waarna je thuis dan weer les 4 online volgt. Samen met alle ontspanningsoefeningen en ons e-book ben je dan echt goed voorbereid op je aanstaande bevalling!

De live sessie is op veler verzoek in kleine groepjes van maximaal 3 koppels in Bilthoven. Zodoende kan je ook leren van de de vragen van een ander. De datum voor de live sessies worden in overleg gepland.

Willen jullie de live sessie liever privé dan kan dat voor een meerprijs van €25,-

Enkele reacties van onze cliënten:

“Fijne inhoudelijke cursus met zowel praktische tips als hulp met ontspannings en ademhalingsoefeningen. Nu weten we beter wat ons te wachten staat en hoe we ons kunnen voorbereiden.”

“Uitgebreide en hele fijne, persoonlijke cursus om je (samen met partner) goed voor te bereiden op de komende bevalling en hier niet (meer) tegenop te zien. Naast de theorie over de verschillende fases van de bevalling veel oefeningen gedaan en tools geleerd met betrekking tot o.a. ademhaling, ontspanning, opvangen van weeën en baringshoudingen.”

“Erg fijne cursus die we iedereen kunnen aanbevelen wanneer je behoefte hebt aan het loslaten en kunnen ontspannen. Daarnaast wordt er veel praktische informatie verschaft en is het totaal niet zweverig. De combi- cursus werkte voor ons perfect omdat je online alles op elk gewenst moment vanuit huis kunt doen en de prive sessie was erg fijn om de puntjes op de i te zetten en nog een aantal voorbeelden te krijgen bv. met de rebozo doek. Aanrader!”

“De combi cursus is boven verwachting bevallen! De online lessen zijn een goede afwisseling van oefenen en theorie, heel inzichtelijk gemaakt wat waarom kan helpen tijdens de bevalling, ook voor de man zeer bruikbaar en niet zweverig. De prive sessie absolute waardevolle aanvulling, oefenen met verschillende ademtechnieken, massages en houdingen in een veilige sfeer. Professionele & vriendelijke docentes. Duidelijke betrokkenheid en praktische tips voor de partner. Laat die bevalling maar komen!”

Ja, ik wil de Combi cursus voor €275,-