Privé cursus


De Cursus van SubSense

Deze voorlichting/training is voor zwangeren ter voorbereiding op de geboorte. Daarbij is de ondersteuning van een partner noodzakelijk. Deze dient dus alle sessies mee te doen en zal daar zelf ook profijt van hebben!

In de cursus komen alle aspecten van de bevalling en kraambed behandeld. Daarbij reiken we verschillende manieren van ontspannen aan en dit wordt geoefend en uitgelegd waarom dit van belang is. De partner is hierbij van essentieel belang .

Het mooiste is als je start met de cursus tussen de 25 en 34 weken zwangerschap. Er is dan alle rust om nog te oefenen voor de geboorte. Start je eerder dan heb je een langere oefentijd. Later starten wordt wellicht iets krap voor de uitgerekende tijd.  Je betaalt alleen voor de voorlichting van de zwangere, de partner komt gratis mee.

Sommige zorgverzekeraars vergoeden de voorlichting geheel of voor een deel. Informeer bij je zorgverzekeraar en vermeld dat het een voorlichting onder BIG registratie of AGB code betreft.

Kijk op de site van je verzekering voor de vergoeding die jouw verzekering biedt.

 De cursus is ook online te volgen.

Klik hier voor meer informatie.

Privé cursus: 4 x 2 uur 

Deze cursus kan desgewenst ook in het Engels gegeven worden

Prijs: €598,- Inclusief USB stick met alle cursusmateriaal.

Na inschrijving vragen wij een aanbetaling van €198,-  Het restant van €400,- dient voor de eerste sessie te zijn betaald.

Voor meer informatie over de privé sessies kunt u ons mailen op [email protected] of schrijf je hier in. Wij nemen dan contact met je op om de sessies in te plannen

Opfris cursus voor oud cliënten

Prijs €160,- Een privé sessie van 2 á 2,5 uur, waarin we de vorige geboorte bespreken en de ontspanningsoefeningen uitdiepen.

Er is alle tijd om vragen te stellen. Cursus wordt gegeven op de locatie Bilthoven

Stuur ons een berichtje via het contact formulier of bel ons.

______________________________________________________________________________

Speciaal voor zwangere professionals uit de geboortezorg.

Een privé cursus op zelf gekozen tijden van 4 x 2 uur voor een speciale prijs van €525,-

De cursus wordt gegeven in Bilthoven. Bel ons voor overleg.

______________________________________________________________________________