De online cursus

december 7, 2021

Zeer complete online cursus

“Lekker in je eigen tijd een zwangerschapscursus volgen waar je samen met je partner klaargestoomd wordt voor de bevalling. Wil je leren vertrouwen op de kracht van je lichaam en leren meebewegen. Dan moet je zeker bij Subsense zijn. Ik vond het heel prettig dat het 2 oud-verloskundigen zijn die ECHT wisten hoe bevallingen er aan toegaan en deze praktische informatie combineren met hypnobirthing. De online cursus en luisterscripts geven je de mogelijkheid om zoveel te oefenen als je maar wilt.”

Bovenstaand stukje is geschreven door één van onze cursisten die samen met haar partner de online cursus heeft gevolgd. In deze moeilijke tijden van corona waarin we op de hielen worden gezeten door veranderende maatregelen is deze cursus een constante factor. Geboren uit nood, alweer meer dan een jaar geleden, toen we compleet verrast werden door het nieuwe virus. De online cursus over de aanstaande geboorte is sindsdien door heel veel stellen beluisterd en gekeken.

In de tijd dat we weer wat vrijer konden bewegen hebben we besloten om de online cursus in ons pakket te houden. Mensen uit het hele land konden namelijk gemakkelijk gebruik maken van de online service. Een bevalcursus bij jou in de huiskamer. En dat is wat we vaak terughoren. Je kan de lessen samen met je partner bekijken in de tijd die jullie uitkomt. En ook herhalen als het nodig is. Je bent niet geheel op jezelf aangewezen want er is ook de mogelijkheid om er een fysieke les aan toe te voegen. We noemen dat de combi cursus. Hierbij krijgen jullie een sessie van ongeveer twee uur bij ons in Bilthoven of via zoom. Dat laatste als je ver woont of als het niet kan vanwege maatregelen. Bij de online cursus bieden we de service aan om vragen aan ons te stellen via mail, telefoon of app.

Een andere manier om je goed voor te bereiden is via het luisteren naar onze podcast: Zwanger? Dit wil je weten! De afleveringen kun je overal en altijd beluisteren. Bovendien is dit gratis te beluisteren via jullie favoriete podcastkanalenhttps://open.spotify.com/show/5BEInv17ejcRkdkbqxjB20.

De online bevalcursus is te volgen vanuit je luie stoel in je eigen vertrouwde omgeving. Zin gekregen om je samen met je partner goed voor te bereiden op die aanstaande geboorte: kijk dan op onze website en maak de keuze. Je zult er geen spijt van krijgen.

Als verloskundigen sinds 1988 (nu niet meer praktiserend) richten wij ons met SubSense vanaf 2015 op aanstaande moeders en hun partners. Wij hebben jarenlange ervaring in de huispraktijk met thuisgeboortes en als klinisch verloskundige in een (academisch) ziekenhuis.