De Groepscursus


De cursus bestaat uit 2 groepsbijeenkomsten met digitale ondersteuning. Tussen de eerste en de tweede bijeenkomst is het noodzakelijk dat je thuis samen met je partner de online lessen volgt.

In de eerste groepsles van 2 uur gaan jullie begrijpen waarom onze bevalcursus zoveel kan betekenen voor een zo voorspoedig mogelijk beloop van de geboorte. We behandelen alle aspecten die je nodig hebt om thuis verder te gaan met de online lessen. De laatste les zetten we met elkaar alles op een rijtje en is er ruimte voor vragen en discussie.

We
We hebben de oplossing gevonden!

De bevalcursus

Deze cursus is de volledige bevalcursus met Anita of Marjolijn in Bilthoven inclusief het ontspanningspakket en e-Book. Deze combinatie bieden we aan voor € 399,– incl BTW.

De online modules bekijken jullie samen wanneer het jullie uitkomt maar voor de laatste groeps bijeenkomst. De combinatie van alle ontspanningsoefeningen en ons e-book zorgt ervoor dat jullie dan echt goed voorbereid zijn op de aanstaande bevalling!

De groepssessies zijn op veler verzoek in kleine groepjes van maximaal 2 koppels in Bilthoven. (door de corona maatregelen kan de groep niet groter)

Willen jullie deze bevalcursus liever privé dan kan dat voor een meerprijs van € 125,–. Of je zou kunnen kiezen voor onze COMBI cursus. Mail ons voor de mogelijkheden en afspraken.

Corona: we houden ons aan alle hygiënemaatregelen, zorgen voor voldoende ventilatie en hebben een luchtkwaliteitsmelder. We vragen jullie bij klachten thuis te blijven. Inhalen is mogelijk.

Ja, ik wil de bevalcursus voor € 399,--.

Cursus data:

MAANDLES 1LES 2
NovemberMaandag 22 november 2021 Zaterdag 18 december 2021
DecemberMaandag 20 december 2021Zaterdag 15 januari 2022
JanuariMaandag 24 januari 2022Zaterdag 26 februari 2022
FebruariMaandag 21 februari 2022Zaterdag 19 maart 2022
MaartZaterdag 26 maart 2022Maandag 25 april 2022
AprilZaterdag 30 april 2022Maandag 23 mei 2022
Les tijden: Maandagavond 19:00 tot 21:00 en zaterdagochtend 9:30 tot 11:30

Enkele reacties van onze cliënten:

“Fijne inhoudelijke cursus met zowel praktische tips als hulp met ontspannings en ademhalingsoefeningen. Nu weten we beter wat ons te wachten staat en hoe we ons kunnen voorbereiden.”

“Uitgebreide en hele fijne, persoonlijke cursus om je (samen met partner) goed voor te bereiden op de komende bevalling en hier niet (meer) tegenop te zien. Naast de theorie over de verschillende fases van de bevalling veel oefeningen gedaan en tools geleerd met betrekking tot o.a. ademhaling, ontspanning, opvangen van weeën en baringshoudingen.”

“Erg fijne cursus die we iedereen kunnen aanbevelen wanneer je behoefte hebt aan het loslaten en kunnen ontspannen. Daarnaast wordt er veel praktische informatie verschaft en is het totaal niet zweverig. De combi- cursus werkte voor ons perfect omdat je online alles op elk gewenst moment vanuit huis kunt doen en de prive sessie was erg fijn om de puntjes op de i te zetten en nog een aantal voorbeelden te krijgen bv. met de rebozo doek. Aanrader!”

“De cursus van SubSense is boven verwachting bevallen! De online lessen zijn een goede afwisseling van oefenen en theorie, heel inzichtelijk gemaakt wat waarom kan helpen tijdens de bevalling, ook voor de man zeer bruikbaar en niet zweverig. De prive sessie absolute waardevolle aanvulling, oefenen met verschillende ademtechnieken, massages en houdingen in een veilige sfeer. Professionele & vriendelijke docentes. Duidelijke betrokkenheid en praktische tips voor de partner. Laat die bevalling maar komen!”