Hypnobevallen van Subsense

maart 28, 2019

We hebben wat te vieren.  We hebben namelijk erkenning gekregen voor de cursus hypnobevallen van SubSense. Dé zwangerschapscursus voor aanstaande ouders.

Accreditatie

Vandaag hebben we te horen gekregen dat onze workshop “Barings Basics voor Verloskundigen’ geaccrediteerd is. De accreditatie kregen we van onze beroepsvereniging de KNOV.

Bevallen onder hypnose

Onze cursus leert aanstaande ouders alles over hypnobevallen. Bevallen onder hypnose dus. Hypnobirthing in het Engels. Het komt dan ook overgewaaid uit Amerika. Hypnobirthing is in Nederland al goed bekend. Wij hebben hier een hypnobirthing PLUS cursus van gemaakt. Met alle voordelen van ontspannen bevallen. Bovendien met alle tips en tricks van een verloskundige. Zodat meer vrouwen in de toekomst met vertrouwen kunnen uitkijken naar hun bevalling. Want er tegenop zien is niet nodig. In onze cursus gaat niemand weg met dat gevoel. We geven de cursisten vertrouwen dat ze het kunnen. Hierdoor vertrouwen ze hun eigen lichaam. Dat het weet wat het moet doen.

Partners van zwangeren zijn ook blij met de cursus hypnobevallen van SubSense. Zij krijgen bijvoorbeeld handvatten wat zij kunnen doen tijdens de geboorte. Bovendien leren ze alles wat er te weten valt. Want de meeste partners willen hun bevallende vrouw graag helpen. Alleen ze weten vaak niet precies hoe.

Trots

We zijn trots op de erkenning en waardering van onze collega’s. Op die manier hopen we nog meer bekendheid te krijgen. In de workshop voor verloskundigen leggen we de essentie van onze SubSense methode uit.

De SubSense aanpak is de combinatie van bevalhypnose en alle tips en tricks van een verloskundige. Dit verpakt in een online training. Of nog beter in combinatie met een prive bijeenkomst. Hierdoor gaat de online les nog meer leven. Marjolijn of Anita zullen jullie begeleiden in deze combicursus. Zodat jullie goed begrijpen wat te doen tijdens de bevalling.

Verloskundigen kunnen de workshop van SubSense vinden op de website van de KNOV.  In de workshop leggen we de essentie van onze SubSense methode uit. De workshop kan  op locatie worden gegeven. Natuurlijk staat onze cursusruimte ook ter beschikking. Ook per mail zijn we bereikbaar.

Als verloskundigen sinds 1988 (nu niet meer praktiserend) richten wij ons met SubSense vanaf 2015 op aanstaande moeders en hun partners. Wij hebben jarenlange ervaring in de huispraktijk met thuisgeboortes en als klinisch verloskundige in een (academisch) ziekenhuis.