Goede en betrouwbare informatie over bevallen

juni 9, 2020

Wat wil je als zwangere en aanstaande ouder allemaal weten? Er komt nogal wat op jullie af. Wat is goede en betrouwbare informatie over bevallen? En waar haal je betrouwbare informatie vandaan? De tijd bij de verloskundige is beperkt en je wil niet onwetend en lastig gevonden worden. Is het verstandig om maar gewoon te gaan Googlen? Moet je veel boeken lezen en welke dan? Of vraag je het aan vrienden en familie? Zit je dan te wachten op allerlei tips en is dit dan betrouwbare informatie?

Wij verloskundigen n.p. van SubSense horen veel vragen over zwangerschap en bevalling in onze cursus. Soms ook vragen over onderwerpen waarvan wij dachten dat iedereen dat wel zou weten. Maar het blijkt dat deze aanname niet altijd terecht is. Hierdoor is het idee voor deze podcast geboren. We weten welke topics over de bevalling voor jullie belangrijk zijn én hoe jullie je goed kunnen voorbereiden op de komende bevalling. In de podcast worden jullie op de hoogte gehouden over alle weetjes rondom zwangerschap en bevalling.

Gratis en voor niets.

Voor jullie, voor nieuwsgierige a.s. ouders die nóg meer willen weten dan de boeken en zwangerschapscursussen jullie vertellen is deze gratis podcast een uitkomst. Want natuurlijk wil je super voorbereid zijn op de geboorte die eraan komt en goed weten wat er komt kijken bij het ouderschap. En je kunt niet alle zwangerschaps- en ouderschapscursussen volgen. Vandaar deze podcast die passend is bij alle type cursussen. Het maakt niet uit welke zwangerschapsvoorbereiding jullie volgen. In de podcast ZWANGER? Dit wil je weten! geven wij de goede en betrouwbare informatie over bevallen die je heel graag krijgt als je een baby verwacht. Ook als toekomstige vader of partner is het heel nuttig om te stappen in de wondere wereld van bevallen. Hoe handig is het niet om gewoon te luisteren naar de beste informatie die gratis beschikbaar wordt gesteld. Bespaart je nog tijd ook! Gaan jullie ook luisteren naar onze zwangerschapspodcast? 

Als verloskundigen sinds 1988 (nu niet meer praktiserend) richten wij ons met SubSense vanaf 2015 op aanstaande moeders en hun partners. Wij hebben jarenlange ervaring in de huispraktijk met thuisgeboortes en als klinisch verloskundige in een (academisch) ziekenhuis.