SubSense Combicursus


Omdat de corona maatregelen weer strenger worden hebben we toch de Combicursus weer als mogelijkheid. Dit is de gehele online bevalcursus met alle audio en een 2 uur durende privesessie. Deze sessie zal of via Zoom of live in Bilthoven gegeven worden afhankelijk van de voorkeur en opgelegde maatregelen.

Deze Combi cursus kost €295,-

Zomaar een reactie van een oud cursiste:

 “Ik vond het heel prettig dat het 2 oud-verloskundigen zijn die ECHT wisten hoe bevallingen er aan toegaan en deze praktische informatie combineren met hypnobirthing. De online combicursus en luisterscripts geven je de mogelijkheid om zoveel te oefenen als je maar wilt en maakten dat wij ons helemaal klaar voor de bevalling voelden. Doordat ik bij deze cursus van te voren heb leren loslaten op alle negatieve overtuigingen over een bevalling, geleerd heb hoe ik kan ontspannen en meebewegen met de weeen en hoe ik mijn lichaam kan helpen met het bevallen, kijk ik terug op een hele goede ervaring. Prettig is het nog steeds niet maar het is me 100% meegevallen. Er hing bij ons in de kamer een ontspannen sfeer waarbij we de bevalling echt SAMEN hebben gedaan. Dat vonden niet alleen wij maar werd ook opgemerkt door verloskundigen en verplegend personeel. Ook toen het even niet ging zoals verwacht bleven wij relaxt en konden we snel schakelen.  Kortom wil je leren vertrouwen op de kracht van je lichaam en leren meebewegen met de ween, 
lekker in je eigen tijd een zwangerschapscursus volgen zodat je samen met je partner klaargestoomd wordt voor de bevalling? Dan moet je zeker bij Subsense zijn!”