SubSense Online


Corona virus in Nederland raakt ons allemaal. En als zwangere zullen er juist nu veel vragen zijn. Natuurlijk over het virus en hoe dat gaat als je moet bevallen.  Je verloskundige kan je daar alles over vertellen. 

De vragen die je normaal gesproken al hebt ten aanzien van je zwangerschap, bevalling en kraambed heb je natuurlijk ook.  Maar die komen waarschijnlijk nu minder aan bod tijdens de telefonische consulten met de verloskundige. En alle bijeenkomsten die normaal gesproken informatie geven, zoals de centering bijeenkomsten en zwangerschaps,- fitness of yoga, zijn nu ook vervallen. Wij begrijpen dat, als je zwanger bent, je graag alle informatie wilt krijgen om je goed voor te bereiden op de aanstaande geboorte. 

Daarom hebben we de cursus nu in de vorm van:

Podcast met visuele ondersteuning “gemaakt.  Het is onze volledige cursus online aangeboden inclusief de ontspannings oefeningen.

Op deze manier kunnen jullie samen de video’s online bekijken en de oefeningen doen. Het blijft nog steeds samen want de partner vinden wij van essentieel belang!

Voor deze online cursus betaal je €165,- inclusief BTW. Zo kan je dan in je eigen tijd samen met je partner alle informatie krijgen die je nodig hebt om met plezier en vertrouwen uit te kijken naar de geboorte van jullie baby. NB: Onze niet-goed-geld-terug-garantie is niet op deze module van toepassing.

Daarnaast kan je voor € 49,het ontspanningspakket bij bestellen. Dit bestaat uit 7 verschillende audio scripts. Hierin zitten meer ontspannings oefeningen dan in de online cursus zodat je kunt kiezen welke je graag hoort tijdens het oefenen en de geboorte zelf.

Je kunt dit pakket ook meteen mee bestellen bij de online cursus voor €165,-.

Ja, ik wil het Online Totaal pakket voor €165,-

Ja, ik wil de Online cursus voor €119,-

Met dank aan KoffieCO!
Podcast in de maak….