SubSense Privé cursus


Deze voorlichting/training is voor zwangeren ter voorbereiding op de geboorte. Daarbij is de ondersteuning van een partner noodzakelijk. Deze dient dus alle sessies mee te doen en zal daar zelf ook profijt van hebben!

Het mooiste is als je start met de cursus tussen de 25 en 34 weken zwangerschap. Er is dan alle rust om nog te oefenen voor de geboorte. Start je eerder dan heb je een langere oefentijd. Later starten wordt wellicht iets krap voor de uitgerekende tijd. Je betaalt alleen voor de voorlichting van de zwangere, de partner komt gratis mee.

In de cursus komen alle aspecten van de bevalling en kraambed behandeld. Daarnaast reiken we verschillende manieren van ontspannen aan. Deze worden geoefend en we leggen het belang van ontspanning uit tijdens de bevalling. De partner is hierbij van essentieel belang .

Sommige zorgverzekeraars vergoeden de voorlichting geheel of voor een deel. Informeer bij je zorgverzekeraar en vermeld dat het een voorlichting onder BIG registratie of AGB code betreft.Kijk op de site van je verzekering voor de vergoeding die jouw verzekering biedt.

Deze cursus kan desgewenst ook in het Engels gegeven worden

Prijs: €698,- Inclusief USB stick met alle cursusmateriaal.

Na inschrijving vragen wij een aanbetaling van €198,-  Het restant van €500,- dient voor de eerste sessie te zijn betaald.

Ja, ik wil graag een privé cursus.